zimník

zimník

Anotace: ,,

Uvnitř mé duše
láska se skrývá
klepe se choulí
je totiž zimohřivá
drkotá zubama
z počasu mrazivýho
koupil jsem jí zimník
ze zbytku spropitného
Je přece má
tak hledět si jí musím
aby mi neutekla
k jiným srdcím

V ně mého nitra
ospalá láska v zimníku
každého jitra
znuděně zívá
válí se v peřinách
a nechce se ji z těla
..zhýčkaná teplem zlenivěla.
Autor zenge, 07.05.2009
Přečteno 392x
Tipy 8
Poslední tipující: ziriant, jita.1965, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyžeň tu lásku do práce
uvidíš bude s ní legrace...

07.05.2009 12:42:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí