Proklínám!

Proklínám!

Anotace: V návalu vzteku..šlo to nějak samo, takže nic moc..

Včera si chtěl mě, dneska jsi zas s ní,
mám snad dělat, že mi to vůbec nevadí?
Lámeš srdce na potkání,
nikdo ti v tom nezabrání.
Kdy tohle skončí, stále se ptám,
avšak vím, že odpovědi se nedočkám.
Žárlím a šíleně tě nenávidím,
za city k tobě se fakt stydím.
Slzy tečou po mé tváři,
proklínám tě - hnusný lháři!
Autor Kallkaa, 07.05.2009
Přečteno 396x
Tipy 8
Poslední tipující: Agniezka, zzlatý, Ta co te ma v krvi rozpusteneho, jesterka, Druza, pettra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí