Já to vím

Já to vím

Anotace: .

Jak na hedvábném šátku
vyrytý v srdci tvůj monogram,
denně duší splácím splátku,
za touhy,jež mít nemám.

Mám tě každý den na dosah a vím,
že dotknout se tě nesmím,
chci dlaní pohladit tvou tvář,
z tvého pohledu rozum ztrácím.

toužím položit hlavu na tvé rameno
a poslouchat tlukot tvého srdce,
prstem přejet po tvých rtech,
rty dotknout se jich lehce.

Však smířila jsem se už s tím,
co znám,co dávno dobře vím,
že tvůj osud nepatří k mému osudu,
ale že miluju tě a milovat budu.
Autor Aliklat, 07.05.2009
Přečteno 537x
Tipy 5
Poslední tipující: Lité, strašidýlko-střapatý, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

tak tohle znám:-(

12.05.2009 18:14:00 | Lité

smutné, bolavé...

08.05.2009 19:47:00 | strašidýlko-střapatý

moc hezký.
zrovna prožívám něco podobného... smutné, ale bohužel život...

07.05.2009 16:36:00 | Akřepelka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí