Chci...

Chci...

Anotace: o mojí Majálesový náhodě...

Chci vedle Tebe noci trávit
a dívat se jak usínáš.
Ráno Tě polibkem budit
vidět,jak se usmíváš.

V Tvých polibcích
chci se dávit.
A v Tvých očích utonout.
Dotýkat se Tvýho srdce,
co teď tepe v mých prsou.

Chci Tvoje vlasy
s mými smotat
v uzel,
co nerozpletou
ho tvoje ani moje ruce,
jenom city nás obou.

Chci létat s Tebou mezi elfy,
v lesích,kde nás nenajdou.
Chci slyšet jenom Tvoje kroky
na cestě mou dalekou.
Autor urcite.me.neznas, 07.05.2009
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: Haniéčka, pawliiik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc dobrý !ST!

07.05.2009 16:58:00 | pawliiik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí