Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Beznaděj

Dohrála deska starých hitů,
nastalo ticho trapnem hrozící
a v dáli umíráček teskně zvonící,
ohlašuje konec našich citů,
jen temné stíny zůstaly tu,
s nimi také dvě duše trpící,
madona ze zdi na nás hledící,
svůj žal je těžko skrývá,
tak už to někdy bývá,
když zhasne plamen v srdci hořící
a byt se stane krutou věznicí,
dva nepřátelé v jedné cele,
to jsou ale vyhlídky skvělé,
v hlavě hlas tiše znějící
mi šeptá slova skličující:
„Přestaň se litovat, to stačí,
sbal se a táhni, ty sr*či,
něco tu hnije pod poklicí,
nejspíš tvoje ego hnijící,
fuj tajbl – to je ale smrad,
nejde to spláchnout, ani vyvětrat,
nelze umýt vodou vařící.“
Občas se cítím jako v márnici,
když přemýšlím, kdypak jsem to spletl
a tu naši lásku jedním šmahem smetl,
kdy asi vznikla čára nás dva dělící,
měl jsem tě přece rád a ty mě ráda,
kam láska zmizela – to je záhada,
zbývá jen trápení, bolest a bezradnost
a nejvíc ze všeho mě děsí skutečnost,
že spolu spíme dál v jedné ložnici.
Autor petříček, 07.05.2009
Přečteno 429x
Tipy 6
Poslední tipující: poustevník Jirka, boruvka175, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobré, drsné, jako ze života. Proč tam nedáš celého sráče? Tam to patří, nic neskrývej. Život přináší horší výrazy, jako např.: nenávidím tě k smrti, zabiju tě!

09.05.2009 17:50:00 | poustevník Jirka

úžasná. opravdu mne zaujala :o))

09.05.2009 17:18:00 | boruvka175

Závěr lehce facinuje. Někoho a něco mi to silně připomnělo :o), některé obraty jsou suprové... proto ST!

09.05.2009 11:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí