Anděl...

Anděl...

Anotace: ...

Anděl...
Letím nad malou oblouhou,
najít cestu zpět.
Letím za tvojí touhou,
chci přiletět hned.
Letím nad malými hvězdami,
kolem jen zářivé světlo,
chci propadat se tvými polibkami,
tak jak mi to mé srdce řeklo....
Letím do tvých snů,
chci ti být andělem,
Letím do tvých dnů,
chci ti býti podbělem.
Letím nad velkými mraky,
cesta je nekonečná,
Letím celá obalená strachy,
naše láska bude věčná....
Letím tam kde je láska,
a žádné smutnění,
Letím tam kde není sázka,
a žádné malé nucení.
Letím tam kde jsi ty,
vidím tvoji hebkou tvář,
zpívám ti do noty,
Letím,já jsem ta zář...
Autor Izzik, 07.05.2009
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí