Hnutí mysli

Hnutí mysli

Anotace: +++

Láska je jako hnutí,
co nutí dva blázny do blbnutí.
Blbnutí už bylo dost,
hlodej chvíli jinou kost.
Najdi si jinou lásku,
už nechci dávat všechno v sázku.

Všedního života otázky
řeším mezi paneláky,
bez ohledu na panáky
sama chodím mezi chásky.

Tak si jdu
jdu si,
kam mě ruce nohy táhnou,
není nic
ničeho,
po čem moje ústa prahnou.

Blbě čumím z okna,
přes oko mi padá lokna.
Lokna se kroutí jako červ,
zkouší mě nápadný nerv.
Kdo nic nezkusí je blbec,
už nezalezu zpátky na pec!
Autor Joyo, 07.05.2009
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí