Vzpominky voní ...

Vzpominky voní ...

Anotace: čmuchněte si taky :)

Cítím vůni topinek přímo z plátů starých kamen..
Cítím vůni jarního deště, který smáčel tvoje vlasy ..

Cítím parfém co zavoněl, když chytil jsi mě kolem ramen..
Byly to okamžiky štěstí.. plné lásky ..plné krásy ..

Vzpomínám na zimu..
Na první sníh a jeho tání...

Na opuštěný krmelec hluboko v lese…
Na vůni sena a krásné milování...
Autor batůžek na motorku, 07.05.2009
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: Házté, floreciente, Stoneman, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

voní.voní..ST !

10.05.2009 20:53:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí