Nenáviď tak jak umíš milovat

Nenáviď tak jak umíš milovat

Anotace: pro lásku mého života...

Bez Tvé lásky neexistuje, pro mě den,
Ty víš, že to všecko není jen sen,
Pojď, a jen sedni si ke mně blíž,
Já řeknu ti, co ty už dávno víš,
Milujeme, ty co nás odmítají,
Odmítáme ty, co nás milují,
Tak přesně to znáš,
Však pojď a sedni si,
Tak tady mě máš.
Já jsem ten OPAK, co nezklamat chce tě.
Ten co, miluje tě přece.
Tak pojď, sedni si, a chvíli mi věř,
Svým pohledem mě změř.
Jsem ten, co tě chce milovat,
Své srdce ti věnovat,
Být přítelem největším,
Pojď, sedni si, tvé trápení vyřeším.
Věř v to, že život je krásný,
Je jen jeden tak strašně vzácný.
Jen sedni si a zhasni.
Cítíš, jak odcházejí ty strasti?

Do tmy tě ponořím,
Uvidíš, jak k tobě láskou hořím.
Polož si hlavu do mého náručí,
Které ti lásku do konce života zaručí.
NENÁVIDÍ JEN TEN, KDO NIKDY NEMILOVAL,
Tak je to psáno,
Já chci ti dokázat, i to co není dáno.
Mít tě u sebe,
Je možnost dotýkat se nebe,
Tak pochop už mě jednou prosím,
Dívej, půlku srdce tvého v sobě nosím.
Tak na, tady máš půlku mou,
Jen usneme spolu a půjdeme tmou.
Milovat a nenávidět,
Mít a závidět,
Létat a topit se,
Dej mi jen možnost CHOPIT SE….


JSEM TU PRO TEBE
Autor Vojtasss007, 07.05.2009
Přečteno 414x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ta věrnost ... :-) Překrásné... :-) Malý princ a růže jediná:-) Vlastně celá Vaše/Tvá tvorba vypovida o hluboké věrnosti a opravdovém citu.-) ST.

25.01.2017 23:35:37 | Tvořilka Lenka

Hezká...

08.05.2009 07:37:00 | zlutasekk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí