Pretože...

Pretože...

Anotace: Protože...

Zato, že viem,
zato, že existuješ,
zato, že som nie v tme a vo svetle bdiem,
zato, že z pamäti sa nezuješ,


preto ti ďakujem,
preto, že nebadám v duši sucho,
preto dar imaginárny kujem,
preto, že čujem len pokojné ticho.



Ktoré by nebolo, nebyť tvoja rola,
ktorá vryte je zahraná, osôbka, pretožes’ tu a bola...



Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 08.05.2009
Přečteno 283x
Tipy 10
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Bíša, bejbyyyy, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zato dostaneš tip.

08.05.2009 21:08:00 | Psavec

paměť je depozitní schránka všech diamantů života..
i těch černých..
ST

08.05.2009 14:54:00 | Mbonita

...z paměti se nevyzuješ,tak tak

08.05.2009 09:42:00 | WAYWARD

st

08.05.2009 08:59:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí