Na mne se můžeš spolehnout!

Na mne se můžeš spolehnout!

Anotace: Smutním, když vidím jak trápíš se pro svou nezaměstnanost, která vznikla v důsledku naší veliké lásky. Budu tady pro Tebe jako ta nejsilnější opora ...

Lásko, dívám se na Tebe a srdce mi plesá,
jsi nádherný, je Tě zbozňuji, stoupám a zase klesám ...
Mám neutuchající chuť stále se dotýkat Tvého těla,
strávit vedle Tebe celý zbytek života já bych chtěla!

Život si dovedu představit bez peněz, ale už ne bez lásky.
Kdo staví majetek a materiální hodnoty nad city, ať dělá si vrásky!
Není na světě krásnějšího nic než objetí milované osoby,
láska a vášeň štěstí v životě několikanásobně znásobí.

Staráš se o mne, hýčkáš mě, rozmazluješ ...
Nebojíš se, že jednoho dne třeba zalituješ?
Stýská se mi, vždy když nejsi se mnou,
je to stále těžší, život je v tomhle krutou hrou!

Vidíš, už nepláči, silnou jsem a chci pro Tebe být,
to že i Ty najdeš brzy zaměstnání, o tom se s Tebou nebudu přít ...
Lásko, neklesej na mysli, jsi inteligentní a pracovitý!
Brzy se začne blýskat na lepší časy, tím si buď jistý!

Lásko, podporu u mne najdeš ve dne v noci,
na Tvé nelehké cestě životem chci Ti pomoci!!!
Autor ona_a_on, 08.05.2009
Přečteno 768x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, Paulín, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Určitě se zadaří a najít nějaké to zaměstnání, je jedno co, hlavně něco... Je krize a práce je všade málo, lidé se propouštějí. Všade se o tem člověk dovídá, dočítá... Přeji hodně štěstí.

15.05.2009 14:01:00 | NikitaNikaT.

Pěkné vyznání,
důvěra a podpora v těžké chvíli
znamená pro partnera určitě mnoho.
Má z tebe jistě radost.

08.05.2009 23:41:00 | Paulín

moc krásně napsané...

08.05.2009 15:45:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí