Já tě slyším

Já tě slyším

Anotace: co se stane když máte kluka všechno je sqwělí ale pak ze zamilujete do jeho nejlepšího kámoše!!!!!pak všechno končí

já tě slyším
vím že se trápíš
já tě slyším
a ví že to taky vidíš

vím že chápeš
že už to končí
vím že chápeš
že ani pro mě to neni lehký

ztratila sem tebe
jen protože chci jeho
jenže srdci neporučíš
miluju ho,miluju ho

je to pro mě těžší
než domácí násilý
je to pro mě težší
ale jednou to prí přebolí

když miluješ tak proč to končím
když miluješ tak proč se můj život točí
do kola a furt dál
co podle tebe dělat mám???

ty jsi přece ten pan sqwělej
ten co všechno zná a umí
tak proč ted brečím

mohlo mě napadnout
že mě u něj pomluvíš
ste přece do prdele nejlepší kámoši
já sem pro něj sprostá děvka

a pro tebe prý tvá špatná maska
ty si pro mě hnusnej somrák
a on...on je moje láska

tak proč tohle život dělá
proč mi ničí iluze
proč panebože jednou nechceš dát mi víc neš peníze
myslím že ran už na mim těle bylo dost a dost
tak proč nedopřeješ mi pro jednou radost

takhle končí příběh holky
co brečella víc jak tisíce litrů
která umírá u toho jediného rytmu slova
miluju tě
Autor kávěnka, 08.05.2009
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí