Nett

Nett

Anotace: uu

Sbírka: Život

Nett

Ještě tě neznám dívko, jménem Nett,
ale jsi jistě krásná,jako cely svět.
Jsi krásná, už jen proto že tě miluji
a kdybych tě našel, budeš štastná, to ti slibuji!
Jenže přání se splní jen málokdy
a proto se teď ptám jestli a kdy?
Já věřím, že dva lidi jsou si souzeni
a že budou slibem navěky spojeni.
Až sníh někdy zas napadne,
tak naše láska se rozpadne,
stejně jako svět v kterém jsme žili...

Autor Roman.Bernny, 08.05.2009
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: boomslang, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí