Žiletko...

Žiletko...

Anotace: když jeden zklame druhého

Žiletko, má kamáradko, ty mi pomáháš,
když ten druhý zklame,
žiletko, má přítelkyně, ty jsi jediná,
kdo pomůže, když hoře máme.
Žiletko, moje druhé já,
co bych si bez tebe počala,
žiltko, lásko moje,
bez tebe bych bolestí umřela.
Autor Anches, 09.05.2009
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: wigi.sama, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také bych bez žiletky nepřežila... nebo mám říct, nepřestala existovat?

18.05.2009 21:21:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí