proč?

proč?

Anotace: -

Má láska je jak hora,veliká a stálá,
každý den ve mě roste,je pevná,jako skála.
Proč miluju já tebe a ty mě ne?
Proč všechno je už předem ztracené.
Proč vybíráme si na světě
ty,v nichž láska pro nás nekvete.
Proč nemůže se má láska změnit ve vodu.
Proč nemůže ji řeka odplavit.
Proč nemůže se změnit ve vzduch,
proč nemůže ji vítr odvát z myšlenek mých.
Čím se tolik lišíš od druhých,
co mě k tobě tolik táhne,
já vím,že jsi jiný,
má duše po tvé prahne.
Proč nemohu milovat toho,s nímž život sdílím,
proč stále myslím na tebe,
proč s tebe šílím?
Nevím,nevím,nevím.
Autor Aliklat, 09.05.2009
Přečteno 437x
Tipy 7
Poslední tipující: tvoje líčko. ale můj ďolíček, jesterka, Lité, Květka Š., zrrrr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

krásné a roztomilé.ST
láska je však loď, co nemá kormidlo.

21.06.2009 15:45:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček

lásku si nevybereš, prastě príjde sama, to neovlivníš, moc dobré Stčko

09.05.2009 09:02:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí