Smích

Smích

Anotace: spíš písnička než báseň...pokud znáte někoho kdo by mi k ní napsal hudbu tak klidně dejte vědět..

Jen smích vyléčí duši mou...
...duši mou již tolik zraněnou.

Smích je lékem všemocným...
..pomáhá nejen nemocným.

I láskou zraněným svou pomoc nabízí...
..ke smíchu láska stále pobízí.

Ref:
Tak směj se na mě, směj se se mnou...
Směj se tou melodií hrubou, jemnou..
Směj se dnes a směj se stále...
Směj se na mě dál a dále..

Už úsměv tvůj vyléčil žal..
..přišel sám, mě se nezeptal.


Já šťastná dlouhý noci jsem...
...jdu si dál jen za svým snem.


Úsměv na tvý sladký tváří ...
...ať je duben, máj či Září.


Ref:
Tak směj se na mě, směj se se mnou...
Směj se tou melodií hrubou, jemnou..
Směj se dnes a směj se stále...
Směj se na mě dál a dále..


Chci aby úsměv tvůj nikdy neustal..
...a ten můj sám zas nezůstal.


Buď tu se mnou tisíc nocí, dní...
...ty dny nejsou naše poslední.


Miluju tvář, oči dotyky..
..mojí láskou jsi jen ty.


Ref:
Tak směj se na mě, směj se se mnou...
Směj se tou melodií hrubou, jemnou..
Směj se dnes a směj se stále...
Směj se na mě dál a dále..


Nepřestávám tvým úsměvům podléhat..
..vím že na mě nikdy nebudeš naléhat.


K ničemu nutit ty mě nemusíš...
..jsi láska má a ty to víš.


Napořád budu jenom tvou...
..budu s tebou brouzdat nahou tmou.


Doteky tvý stokrát oplácet..
..už nechci na nic nikdy doplácet.


Ref:
Tak směj se na mě, směj se se mnou...
Směj se tou melodií hrubou, jemnou..
Směj se dnes a směj se stále...
Směj se na mě dál a dále..
Autor Moniska, 09.05.2009
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Haniéčka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí