Toužím po Tobě...

Toužím po Tobě...

Anotace: =)Pro mou Lásku...

Sbírka: Básně pro mou Lásku...

Cítit Tvou vůni a dotýkat se Tvého těla
je jediné, co bych teď chtěla..
Ležet na Tvém horkém těle nebo
pomaloučku s Tebou padat do postele..
Plné růží a sametových polštářků
a ke většímu zkrášnění také šátků=)..
Všude kolem svíčky a nádherná hudba...
Byli bysme nazí a oba..
bysme se milovali
a pomaloučku do extáze upadali...
...
Lásko! .. Toužím po Tobě...
Autor Salma, 09.05.2009
Přečteno 926x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí