Dva dny do odjezdu

Dva dny do odjezdu

Anotace: Tak ještě 48 hodin a pak tři dlouhý měsíce čekání a zároveň snahy o zapomnění, vím, že pozdě je Tě milovat, ale stěží to teď změním.

Do odjezdu zbývá jen pár dnů
a sny se začínají hroutit,
řekni mi proč po hře na lásku,
zůstala jsem se rmoutit.

Pár posledních dnů být vedle Tebe
a téměř Tě nevidět,
je horší než jsem si ochotná přiznat,
do pekla žene se můj svět.

Jsem smutná, i když jinak veselá,
možná dělám, co se nedělá,
však všechno z lásky k Tobě,
bojím se o Tebe v každé době,
zda se vrátíš z venku v pořádku,
zda nebudou plést se Ti slova na řádku,
zajišťuji Ti pojištění,kdyby se Ti nedej Bože něco stalo
a přiznám se bez okolků, že nějak mě to vzalo.

Ta naše láska složitá,
se kterou chodím denně spát a ráno vstávám,
mě jak velryba polyká
a skálou již nezůstávám.

Srdce se zbláznilo jako čert,
co někdo vzal mu peklo a vyměnil ho za nebe,
promiň, snad to dálka mezi náma změní
a zapomenu na Tebe.
Autor grázlík, 25.10.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí