Minulost

Minulost

Anotace: V básničce je skoro všechno čti...

Proč jen dozvěděla sem se tu věc,
Že ne mě myslíš stále,
Vím že není to jen zase bludný kec,
Jek jen všechno bude dále?

Jen pár měsíců nás dělá od té noci,
Kdy tě zase uvidím,
Nebude to jen v mé moci,
Jestli tu píseň uslyším!!!

Jsem zvědavá na moje zachování,
Až tvá slova vyslechnu,
Bude to do mého srdce kování,
Snad jen uvnitř nevzdechnu…

Bude to tvůj názor na mě,
Jak ti přišel ten náš vztah,
Jak jen bolelo tě to ne snad marně,
Jak překročil si u nás práh,

Jak toulali sme se u jezera,
V teplé noci líbali se jemně,
Ve vztahu nebyla ani mezera,
Však ukončila sem to pevně,

Zklamala jsem a podvedla tebe,
Nelitovala sem vůbec té noci,
Jak jen teď to hrozně zebe,
Měla sem jiného pod vlivem alkoholu ve své moci,

Nemohla sem se ti podívat do očí,
Jak jen hloupá jsem,
Smutek do mě náhle skočí,
Víc to bolelo dnem co dnem,

Teprv teď sem pochopila,
Jak náš vztah byl kouzelný,
Zbytky uhlí z té lásky jsem opět podpálila,
Však nejsme si sobě souzený,

Našla sem si po dlouhé době,
Novou lásku kterou miluji,
Neudělám chybu jako v tobě,
Ale tebe lituji:o(

Nezasloužil sis to zlo,
Které sem ti způsobila,
Z toho je mi teďkon mdlo,
Chci aby krev mi neproudila,

Odpusť mi to já nechci hádky,
Nepůjde to vůbec lehce,
Vím...jsou to jenom pohádky,
A tobě se do toho nechce,

Odpusť mi prosím co jsem provedla,
Všechno je mi to tak líto,
Že sem tě tak hloupě podvedla,
Prosím, haló, slyšíš??? Bolí to…
Autor Gamy, 25.10.2005
Přečteno 718x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí