zlomený je vše na co jsi šáhnul

zlomený je vše na co jsi šáhnul

Anotace: Jak lehce jde ztratit iluze o tom druhém a jak lehce jde ublížit tomu druhému ...to co jsi mi provedl, to jsem od tebe nečekala, bylo to nečekané a zraňující...

Sbírka: Tajuplný svět vnitra mého ;)

Jak lehce se dá přetrhnout papír,
tak lehce se mi zlomilo srdíčko,
na milion kousíčku,
a to jen kvůli tobě, že jsi mě opustil
a nechal žít svým životem,
že jsi šel svou cestou,
a mě nechal na křižovatce
na křižovatce zákeřné a nepředvídavé,
to co jsi mi provedl,
to jsem od tebe nečekala,
bylo to nečekané a zraňující.

V jednu chvíli jsi přišel,
usmál ses na mě
pošeptal něžná slůvka,
a v zápětí jsi se otočil ke mně zády,
a byl jsi jak někdo jiný,
a v tu chvíli byl fuč ten kluk,
kterého jsem znala,
kterého jsem obdivovala,
a kterého jsem milovala,
byl tady cizý člověk,
kluk,
který se mi hnusil,
a který by mi ani za pohled nestál
a ani za úsměv,
kluk, drzej a hnusnej,
prostě zklamala jsem se v tobě,
a snad už neuslyším o tobě,
snad už tě nikdy neuvidím,
to radši než být TEĎ s tebou,
to radši budu sama
a
v klidu,
naž abys mi denně srdce lámal
než abych měla po pár okamžicích s tebou těžko na duši,
než abych byla pořád smutná
a stále na ostatní hnusná.
Pamatuj, já chci být svá a šťastná,
to s tebou nikdy nebudu, měj se *bye bye*
Autor MjUzIKberus, 09.05.2009
Přečteno 437x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako každej chlap

10.05.2009 00:54:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí