Andílek :o)

Andílek :o)

Anotace: *******

Chci poslouchat miluji tě,
hladit zase tvojí tvář,
dále slyšet nezklamu tě,
tak se o to broučku snaž,

když si jenom povídáme,
ležíme vedle sebe v posteli,
jemně pusu si pak dáme,
láska se nám rozdělí,

pouze tebe milovat chci,
lásku mou ti navždy dát,
sdílet s tebou všechny noci,
musím se tomu pořád smát,

Je to moje tajné přání,
vím, že skromné není moc,
ty teď nemáš ani zdání,
jaká bude další noc!

Nevím jestli těšit se máš,
chci tě mít jen pro sebe,
snad svoje srdce mi dáš,
vemu si ho do nebe...andílku...
Autor Gamy, 25.10.2005
Přečteno 926x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí