Oči duší jsou

Oči duší jsou

Anotace: ...

Putuj svou pýchou
ty kryso bez pavích očí
bez pohledu vřelého
jen úhel, co se stočí

Nad okem vráska,
co najevo dává
že existuje láska,
ale nevyhrává

Pod okem záhonek
sad rozkvetlých lilií
zazvoním na zvonek
není proč, vždyť desátou odbíjí

Přivoň si k oněm květům
pohlaď onu skrytou vrásku
otevři oči novým světům
spatříš sebe a svoji lásku
Autor Hmota, 10.05.2009
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: carried, Ztracená Tereza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na mně působí agresivně

10.05.2009 11:28:00 | Romana Šamanka Ladyloba

líbí se mi

10.05.2009 01:16:00 | Ztracená Tereza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí