Zpověd lháře

Zpověd lháře

Anotace: pro zpovědníky a lidi bez zábran

Sbírka: Delirium tremens

Zdráhám se,dotknout té pavučiny,
tak křehká na pohled,
jak tvůj stín v plachých okamžicích,
které sám vyvoláváš,
natruc mé bídě,skláníš se,
jemný dotek plamen rozpálí,
jen ten snový dotek,
a tělo je v žáru

Běžím,za větrných nocí,
snažím se myšlenky zachytit,
ty průhledné vážky,křídla nikdy neochabující,
nacházím místa,tajemství vášně,
vidím tvé tělo,dávno již tlející,
jak bylo svěží,a jen mé,
málokdo tuší,snad ani neví,že jsme tu byli,
básníci prokletí

Tančím,oči v slasti přivřené,
lék na všebol již začal působit,
ted jen nemyslet,
ve víru světel,musím padat únavou,
jen pak přichází zapomnění,
pohledy ostatních,šípy jsem probodán,
ženská závist a mužský chtíč,plný nepoznané odvahy,
flirtuju,a oni zapomínají,že mám stejné pohlaví,
chtějí mé tělo,za každou cenu,alkoholové povzbuzení,
mizím v davu těl upocených,už mě nenajdou,
jsem a navždy zůstanu,jen tvůj hřích
Autor crac, 10.05.2009
Přečteno 370x
Tipy 11
Poslední tipující: amores peros, kikis, labuť, Psavec, 6thSun, Kristine Clary-Aldringen, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí