Voňavá

Voňavá

Anotace: hmmm..

Sbírka: Moja

Keď ma tvoja vôňa spúta,
k oblohe hlas ticha stúpa.
Letí ďaleko ako len môže,
prosí Mesiac nech mi ukáže.

Cestu k tvojim krásnym vlasom,
ktoré pohladím ti svojim hlasom.
Vždy keď večer zaspávaš,
svoje krásne oči zatváraš.

Nech ťa vtedy objať môžem,
uspávať ťa v náručí.
Bozkávať ťa keď už spinkáš a
šepkať, že to nikdy neskončí.
Autor xpepax, 10.05.2009
Přečteno 563x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí