První láska je los, který nevyhrává, ale celý život si pamatuješ jeho číslo

První láska je los, který nevyhrává, ale celý život si pamatuješ jeho číslo

Anotace: ...

Slyším to, co jiní neslyší
tiché krůčky jako od myší
ztrácejíc se vně svých malých děr

Slyším lásku šeptat bez nevěr
píseň bolavou i píseň s úsměvem

Slyším z dortu téci hustý krém
a kapku dopadajíc v roucho dětských úst
už slyším příliš moc, já chci lásko půst!

A pořád slyším to, co jiní neslyší
i když kroky snů už dávno odešli
a brýle růžové již ušlapány v zem
má první lásko, ty jsi dokonalý vjem

S.S.
Autor eery, 10.05.2009
Přečteno 514x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Teereezkka, sweet.milk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí