Nedovolim

Nedovolim

Anotace: A ty to víš...

Nedovolim, aby ti ublížil,
aby někdo tě zradil.
Nedovolim, aby nás rozřízli,
aby jsi někomu vadil.
Nedovolim, aby ti lhaly
a jen si s tebou hráli.
Nedovolim, aby jsi se styděl,
aby jsi mohl v klidu jít.
Nedovolim, aby jsi neviděl,
že po tvym boku, chci jenom žít.
Nedovoli, aby jsi zapoměl,
na naši velkou lásku.
Nedovolim ti, aby jsi tohle všechno,
bral jako vyhranou sázku...
Autor BlackQueen, 10.05.2009
Přečteno 540x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí