Bez lásky se špatně žije

Bez lásky se špatně žije

Anotace: Nešťastná láska mnou cloumá...

Přišla ona, už si mě nevšímá,
copak jsem náhrada, co za nic nestojí?
Proč mi to Bože, proč mi to dělá,
když mé srdce to bolí?
Jizvy mi zdobí duši i tělo!
Proč je tolik bolesti, když šťastné být by chtělo?
Kdy přijde to štěstí ke mně?
Kdy Amorův šíp zasáhne mě?
Autor Anches, 10.05.2009
Přečteno 320x
Tipy 8
Poslední tipující: vapiti, Aurora., al-pacino, Markéta Hl., Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věř, že jednou Tě zasáhne..

10.05.2009 21:34:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí