Otrok sebe sama

Otrok sebe sama

Anotace: Než býti svým vlastním otrokem,to raději zabiji svého pána patosem.I přesto jej však budu milovat,nebot bez myšlenky na něj neexistoval bych snad.

Sbírka: Květy zlé,květy krásné,květy mé

Být svým vlastním otrokem,
do chvíle než budeš vykoupen.
Než v krvi se údy tvé vykoupou,
a vyhnanství se stane družkou tvou.

Než tvé rty vlastní krev pocítí,
než první i poslední rána se ti zanítí.
Než budeš stát na bolesti prahu,
než nikdo neocení tvojí snahu.

Než krev bude všude,jen ne v tobě,
než poslední neboštík obrátí se v hrobě.

Než paprsek měsíční dopadne na to co z tebe zbylo,
než dopadne na vše co tak pěkně hnilo.

Než najde krásu v hnilobě,
než bude se mi zdáti o mě,o tobě.
Autor greapy, 10.05.2009
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí