Říkej si co chceš

Říkej si co chceš

Anotace: Říkej si co cheš, přec uteču ti pryč

Říkej si co chceš
Já neřeknu ti nic
Říkej si co chceš
Nevrátím se víc

Naše láska byla lež
To moc dobře víš
Říkej si co chceš
U mě nepochodíš

Jsem nedobytná věž
Nemáš k věži klíč
Říkej si co chceš
Přec uteču ti pryč

Tak běž ode mě, běž
Už tě nechci vidět
Říkej si co chceš
Čas nejde vrátit nazpět

Už ode mě uteč
Já sním si o jiném
Říkej si co chceš
Bez sebe se obejdem

Tou myšlenkou se utěš
-ona bude tě mít radši
Říkej si co chceš
To bude štěstí větší…
Autor veronicie, 10.05.2009
Přečteno 338x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, al-pacino, Mbonita, Markéta Hl., a_tao
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je láska a kdo miluje víc, toho to víc bolí

10.05.2009 23:55:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí