Biograf

Biograf

Anotace: ...

Sto roků samoty
a žádný div světa,
běžně se promítá
v kině zapomnění.

Koupil jsi lístky ?
Tak pojď,
ať nejsme poslední.

Už promítají,
už běží ten příběh,
jak dva se rádi mají
a ten jeden pak náhle zjistí,
že svět nabízí více možností.

Jdu sama,
v kapse lístek náhradní,
snad kdyby jeden se utopil
v moři hrachových polí.
Autor Paulette, 10.05.2009
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí