Děvka

Děvka

Anotace: Neumí být věrná, víš...

Děvka

Neumí být věrná...
Neumí na tebe počkat...
Odběhne za první osobou, co ji osloví...
Neumí mít ráda...
Počet, to je pro ni to podstatný...
Ne kvalita...
A každý hned ji uloví...

Děvka
hnusná...

Čekáš na ní marně....
Čekáš jak zraněný pes...
Ne, nedočkáš se od ní vděku...
Čekáš na úsměv jak na svítání...
Nezajímá ji to...
Dočkáš se jen vzteku...

Děvka
blbá...

Děvka...

Konečně vím, co to slovo znamená...

Autor genca, 11.05.2009
Přečteno 285x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kurva je ta, co dá každýmu.
Kurva zkurvená je ta, která dá každýmu, jen Tobě ne! :o)
S děvkama to bude podobný! :o)))

11.05.2009 17:33:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí