Mý srdce ubrečený

Mý srdce ubrečený

Anotace: V tenhle podivnej složitej den mám chuť úplně jednoduše vyjádřit své pocity... A snad se i omluvit za to minule, pokud ještě není pozdě... Co myslíš, lásko, není?

Sbírka: PISTOLNÍKOVI

Mý srdce ubrečený
jako dnešní den
ti píše
Chce k tomu tvýmu
uložit se v teple
tajný skrýše

Slova jsou zbytečná
slova jsou jenom zdání
Bez tebe ztracená
nebraň mi v usínání

Mý srdce ubrečený
jako dnešní den
teď mlčí
Rozhrň to ticho
a zas zkoušej mě vzít
do náručí

Slova nám překáží
slova jsou jenom k zlosti
Pod smutnou vizáží
dva klíče od radosti

Mý srdce ubrečený
jako všechny dny
kdy váháš
Vím že tak jako já
i ty bez naší lásky
strádáš

Nebraň se pocitům
beztížným chvílím bezbožností
Nenič křídla vlastním snům
a zahlť mě svou přítomností

Mý srdce ubrečený
tomu tvýmu říká
Odpusť moje rány
tvojí duši kajícníka
Autor Bardot, 11.05.2009
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: poetická ilona, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdce ubrečený,povztaň z popela
a něžně se rozhlédni
kolik očí a dlaní stojí opodál.
Tolik moří milování,tolik moří odříkání,
kají slzy.
Padá rosa a skrápí mne celou,
nebe mne polyká.
Přec tvého srdce
ráda bych ve verších
konečky pápěří
do svého
v radosti
v zachvění v drobnosti
sametu přelila.

Poetická Ilona srdečně a nalomeně zdraví.

20.06.2009 22:18:00 | poetická ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí