Sen

Sen

Anotace: Nedávno jsem koukala na Bobule a pořád mi v uších zněl Atentát...Krásná melodie, na tu se bude dobře psát, říkala jsem si...Nebylo to tak snadné, ale dnes jsem ten atentát konečně spáchala :-)

Rozehřát okovy
spojit těla pod krovy
Osedlat pegase
roztáhnout perutě
než znovu zklamu tě

Jsem motýl z přesvědčení
že vše co zdá se není

Dlouhou
se nocí plíží
než plány zkříží
den
S touhou

Rozehřát okovy
smazat noty z osnovy
Dva hrady z oceli
neusnou na růži
co rozkvétá pod kůží

Jsem motýl z přesvědčení
že dojdem vykoupení

Dlouhou
se nocí plíží
než plány zkříží
den
S touhou
už na nás shlíží
a oči klíží
sen

Dlouhou
se nocí plíží
než plány zkříží
den
S touhou

http://www.youtube.com/watch?v=qCKKHGi6P0o
Autor Bardot, 11.05.2009
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí