Noční myšlenka

Noční myšlenka

Anotace: prosím vás o vzkazy pokud se bude libit. Děkuji

Kohoutek kape
a to mi nedá spát
mozek šlape
já nechci se smát

mozek odchází pryč, KURVA
mě zbylo jen srdce
teď tu ležim a píšu znova
s myšlenkou na tebe to jde lehce

Myšlenky tečou jak řeky slz
řeky které tak dobře znám
proč nevidim životem skrz?
asi temno před očima mám

Temnota za kterou nemůzeš
to ten posranej život
lásko ty to zvládneš
ale chápu nejsi robot

Jsi člověk který cítí
I když nevíš co
chci ti přinest kvítí
na temné louce je ale hovno
Autor LoveM, 11.05.2009
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mi to vadí méně,ale na konci bych ho nedával...ST
...vítej na Literu :-)

12.05.2009 21:51:00 | WAYWARD

Vítám tě v tmavomodrém světě. :) Ale upřímně říkám, že kdybys tam měla pár víc slušných slov nebylo by to na škodu, ale každý má asi svůj styl, že ... ?

11.05.2009 22:22:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí