Šachovnice

Šachovnice

Anotace: ...

Život je jako šachovnice,
bílá v něm černou střídá,
láskou a odvahou vyzbroj své srdce,
po každé noci svítá.

Kolikrát v životě dostaneš mat,
co všechno obětuješ,
po jisté době přijde i pád,
nebude cesty na zpět.

Já všecku sílu posbírám
a za královnu srdce svého
budu se bít, tak přísahám
směle až do tahu posledního.

Uhájím pozice, které nám patří
a co jsem ztratil, dobudu zpět,
po velké bitvě Tvé oči spatří
u nohou ležet Ti celý můj svět.
Autor Akrij8, 11.05.2009
Přečteno 354x
Tipy 7
Poslední tipující: Ariella13, maranika, Květka Š., Bíša, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mmmmm.... :)

23.05.2009 13:25:00 | Ariella13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí