CHTÍČ

CHTÍČ

Anotace: .........

Sbírka: TAK

Chtíč je mé prokletí,
jako láska má v mém pojetí...
Je toho hodně co bych chtěl,
dotknout se vůně nahých těl...

Obejmout štěstí bylo mé zdání,
oslněn touhou v úžasu,
vyslovit tisíc zbožných přání,
zvěčnit Tvé jméno pro krásu...
Dorazit na konec nekonečna,
vytvořit perlu z vody a mračna,
změřit své síly s ohnivou sopkou,
uhasit žízen tvou kůží hebkou...
Vykouzlit kouzlo v kouzelné světě,
vytvořit verše v každičké větě...

Říkat ti slova ostrý jak břit,
naivně sladký, něhou je třít...
Nafouknout polibky jako zem míč,
to je má vášen to byl můj chtíč...
Autor PANGÁSIUS, 12.05.2009
Přečteno 620x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Tanzania, Nussichoco, JED, Mraveneček, Quigleika, Emira, Kett, BLUE-from-the-NIGHT, CyaNide, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osobitá, zaujala mě...*:)

21.06.2011 20:49:00 | PIPSQUEAK

vcelku se to pěkně čte:) hlavně takhle na noc :)

20.05.2009 01:32:00 | Emira

...byl,nebo je...zjevit (t)vé jméno,je asi chybka...jinak je to fajn

12.05.2009 00:55:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí