O lásce..?

O lásce..?

Anotace: ..někdy je potřeba snít i ve dne:).....

Chválím tě, země má
zpívá Zděněk Svěrák
já holka bláznivá
nevidím jediný mrak
..i když je zataženo

Války a smíry
viny a omluvné činy
já s hlavou v oblacích
sním o všech zázracích
..s otevřenýma očima

Klaus na hradě
plevel v zahradě
já s úsměvem na rtu
tahám šťastnou kartu
..i když nechci vyhrát

Láska je nejzářivější hvězdou na nebi
svítí a hřeje i když na ni člověk jen z dáli hledí..
Kdyby každý z nás opravdu srdcem miloval
Nikdo by se už nesnažil najít zlatý grál.....
Autor Luciiik, 12.05.2009
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: Haniéčka, Bíša, Dawe-Ag
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední sloka mě zasáhla...

12.05.2009 22:20:00 | Dawe-Ag

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí