Prosím !

Prosím !

Anotace: Láska je pro mě vysvobození ...

Sám jít proti proudu zvyklý jsem,
štěstí a něžná láska je mím snem.
S balvanem na duši po dně brodím se dál,
ve víru smutku topím se.

Utonout se mi nedaří,
ke hladině mé myšlenky směřují.
Já doufám pevně, že Ty uslyšíš,
z hlubin to žalostné volání.

Prosím uchop mojí dlaň a dech života dej mi.
Já odvděčím se láskou svojí,
to nejsou jenom pojmy.

Prosím, vysvoboď mě ze tmy!!!
Autor Etriem, 12.05.2009
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí