Pomocná ruka

Pomocná ruka

Anotace: komentare prosim

Ty jsi ta silná
ja ten špatnej
zas mě chitla slina
snad tim budu nápomocnej

Tvoje moc je ůžasná
nikdy nevyhasneš
vždy vše vyřešíš jen očima
po štěstí ted prahnes

Lidi okolo tě nechápou
ale proto hned nejsi špatná
oni se nahoru neškrabou
ty jsi jedna z toho mála

Z toho mála ktery ví
ví co to je žít
já, ty a vlatně my
vše budem mít
Autor LoveM, 12.05.2009
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná básnička! :) Ještě trošku vychytat pravopisné chyby a bude to skvělé! :)

13.05.2009 22:04:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí