Dotek Tvých dlaní

Dotek Tvých dlaní

Anotace: .... asi komentář nepotřebuje :)

Bez Tebe ten čas pomalu utíká.
S Tebou je to pro změnu chvilinka.
Přivírám oči a cítím dotek Tvých dlaní.
Já chci se stát jen Tvou paní.
Ty novou nadějí se mi stáváš.
Úsměv a chut do života mi dáváš.
Autor Labanda, 12.05.2009
Přečteno 400x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí