Nebreč a nesmutni

Nebreč a nesmutni

Anotace: Pro všechny opuštěné

Nebreč a nesmutni,
že láska odchází.
Najdi ji u sebe,
tam tě vždy provází.

Nebreč a nesmutni
oči měj dokořán
když bouře pomine,
každý je čistý sám.

Nebreč a nesmutni,
srdce dej do vínku
budoucím láskám svým,
malému plamínku.

Malému plamínku,
co jednou se rozhoří
a v celém žití tvém
hodnoty přetvoří.

Nebreč a nesmutni,
život se nekrotí.
Seber svou odvahu
vyjdi mu naproti.
Autor Ravane, 26.10.2005
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je fakt, život se nekrotí! Jen s porozuměním a otevřeným srdcem se dá najít krása světa.

27.10.2005 14:05:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí