Ber a neztrať

Ber a neztrať

Anotace: ...jak lehce se dá zamilovat a jak lehce jde ztratit hlavu ....Tome i kdybych to dřív neřekla, ale MTSMR...Zde klíč, dávám ti klíč od mého srdce, a ne že ho někde ...

Sbírka: Tajuplný svět vnitra mého ;)

Zde klíč,
dávám ti klíč od mého srdce,
a ne že ho někde necháš a nebo ztratíš v řece,
je to klíč vzácný,
jen tak ho nikde nenajdeš,
jen tak ho všude nevidíš,
klíč co odemyká skrytou část mého já,
pokud tam někdo vejde tak už tam zůstane,
ať už na věky a nebo jen vzpomínka,
přesto tam je a bude dál,
a ty snad napořád.
Autor MjUzIKberus, 13.05.2009
Přečteno 505x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí