Moje lásko

Moje lásko

Anotace: Tak trochu tužba..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Moje lásko v purpurové polevě,
toužím se nadechnout tvojí smyslností.

Moje lásko v polevě z čokolády,
toužím slyšet tvůj něžný hlas.
Pro úsměv bych na vteřinových hodinkách zastavila čas
a postavila lásce ze skla barikády.

Moje lásko šimrající cestu do srdce plného ledu,
toužím se schoulit k tobě do náruče pevné.
Miluji tě, však je to přece zjevné,
na kouscích čokolády k hříchu tě svedu.

Moje lásko tvůj úsměv moji duši šimrá,
chci se smát a nepřestat.
Autor Satha, 13.05.2009
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí