Hledám lásku

Hledám lásku

Anotace: jak to asi vypadá, když poznám někoho nového...

Procházím světem a hledám lásku.
Divokou a zároveň krotkou
jak hejno konipásků.
Však v téhle noci,
kdy měsícem se leskne zpustlá krajina,
tuší mé nitro,
že lásku zároveň proklíná.
V mracích se tkví ten přízrak prázdna,
že pokaždé dělám klukům jen blázna.
Jeden kňučí jak vylíhlé ptáče,
další zas podle svého táty skáče.
A už pokolikáté je to zase,
že jsem jim byla bankovním kontem
a příjmem v kase?!
Za milou tváří žádné ryzí osobnosti.
Mnohdy je to vážně k zlosti.
A tak jen koukám vzhůru ke hvězdám
a doufám,
že než potkám tu správnou lásku,
že se nerozdám...
Autor melebele, 26.10.2005
Přečteno 594x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí