-- Kamarád --

-- Kamarád --

Anotace: Dobře, nebo špatně?

Jako přítel ukládám se do tvých snů,
Krok za krokem popojdu blíž,
Čekáš snad, až písknu?
Ne..nebo hledáš černou myš?

Za kamarádku jsi mě chtěl,
Já nevěděla kudy kam,
Plevel jsi ze svého srdce plel
A zapomněl
cestu domů,
Cestu k nám.

Ptát se můžu jak chci,
Proč nepřipustíš mě k němu,
Tvému srdci..
Nebo - máš snad jinou ženu?

Vím,
Máš jinou prioritu,
Sním,
Třeba se to změní v realitu.

Nejsem zamilovaná,
Nejsem tady jako nána zmalovaná,
Nebudu tady každá rána,
----Na co čekáš,----
Až stane se ze mě vrána?

...Mám tě ráda,
Jsi má energie,
Tak neukazuj mi záda,
Budeme jin a jang,

Rovnováha.
Autor Stepbystep, 13.05.2009
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, ač posmutnělá...*:)

05.06.2011 09:07:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí