Bez tebe

Bez tebe

Anotace: Sentimentální blábol bez přidané hodnoty

Naše středy, neděle a pátky
upadly dávno v zapomnění.
Už nevrátí se nikdy, nikdy zpátky
to osudové souznění.

Už nebudem si psávat do úpadku
emaily, vzkazy a SMS
ta kvanta pubertálních zvratků,
na ajsku bez tebe chcípnul pes

Zaplavils na věky celou moji mysl,
víkendy bez tebe jsou jenom dny všední
Můj život v samotě pozbývá svůj smysl,
nechcceš-li se mnou být, tak radši zhebni.
Autor Pandorra, 13.05.2009
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: blue, Koskenkorva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

výstižný závěr :)
je to... masově životní :)

12.09.2009 22:12:00 | blue

Je to bez příkras**

13.05.2009 18:39:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí