Spal

Spal

Anotace: ...a spí navždy..

Paprsek světla
když venku se šeří
utíká pokojem dál a dál
a já se dívám...
škvírou těch dveří...
Ty spíš...
A čas?
Jako by stál...

Já vcházím beze slov..
a tiše...
do jednoho z posledních dnů...
do dnů...
kdy láska ještě dýše...
Já vcházím tiše do tvých snů.

Jak uléhám...
tak ležérně...
své tělo k tvému...tisknu...
neprávem čekám důvěrně...
kdy probudíš se ze snu...?

A ty spíš................
Autor Naray, 13.05.2009
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí