Zmatek

Zmatek

Anotace: Zde se snažím ukázat své dvě stránky. Něco jako anděl a ďábel. Tady jsem ukázal své smutné srdce a silný rozum, který se snaží být optimistický.

Sbírka: Koho nejvíc milujem?

1. hlas
V hlavě mám zmatek, nevím co s tím,
je mi strašně krásně, toť vše co vím,
ona nic neví a já se hezky trápím,
když cítím její pach, láska mě schvátí.
2. hlas
Drž se velký myšáku, tvůj pán přijde brzy,
zahltí tě láskou, poctí svou krví.
Teďka nic nejsi a dlouho nic nebudeš,
dávej si pozor, ať její lásku nabudeš!
Autor Virteal, 14.05.2009
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí