Nešťastně zamilován

Nešťastně zamilován

Anotace: Amores perros

Sbírka: Zhroucení mé duše

Nešťastně zamilován

Nemohu spát a venku už svítá
lidé se probouzí ze svojich snů
i slunko už vstává a všechny vítá
mě zbývá pár nocí a pár šedých dnů.

Ulehám s vědomím, že nechci dál žít,
že nechci už být zasažen Amorem
dopadám na lože kde bude čas snít
přikrytý zemí a zatěžkán mramorem.
Autor MarthyF, 14.05.2009
Přečteno 543x
Tipy 1
Poslední tipující: floreciente
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí