V srdci rána

V srdci rána

Anotace: .......

Umírám

Jsem v depresích

Zaoblená

Od hlavy až patě

V srdci rána zanícená

Umírám
Zkouším se přesvědčit, že Tě nechci mít
Zkouším, jaké by to bylo,
Bez Tebe zas žít

Nechci Ti ublížit,
Nechci Tě mít,
Nechci Tě ztratit,
Chci s Tebou žít,
Nechci se trápit,
Nechci ztratit svobodu,
Skuhrám dál před Tvými vraty
Jak žebrák prosí o vodu…

Jsi pro mě vším –
Ne, musím dál,
Jediná cesta
(ty jsi můj král)
jsem osamělá v přesvědčení
že díky Tobě se můj život mění
jsem alergická
nenávidím
jisté rysy Tvé povahy
ale na to, abych zdrhla,
už srdce nemá odvahy…

Snažím se to přetlouct
A smířit se s Tvou nestálostí,
Snažím se ji nevnímat
A nezlámat si v těle kosti..

Snad mě máš rád,
Já miluji Tebe – to víš
Ale nyní mám ten pocit,
Že si musím najít skrýš
(před Tvými zvláštnostmi – jak již dobře víš).
Autor Ammazonic, 14.05.2009
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí